Back to top

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. Μια βρεφική παράσταση στον κόσμο της φαντασίας

Κατάλληλο για: 
βρέφη από 10 μηνών και παιδιά ως 3 ετών και τους γονείς τους
Περιγραφή: 

Η Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες παραστάσεις της βρεφικού θεάτρου, παρουσιάζει το νέο, πρωτότυπο έργο "Η Βασίλισσα των πάντων", που σκηνοθετεί ο αγαπημένος κωμικός Λάμπρος Φισφής.

Η παράσταση, με όχημα την φαντασία, ταξιδεύει μωρά, παιδιά και γονείς σε ένα κόσμο όπου όλα είναι πιθανά. Μέσα σε 40 λεπτά ξεδιπλώνονται μαγικά μέρη με εξωτικά πουλιά, πολύχρωμα ψάρια, άγριες ζούγκλες, ορμητικά ποτάμια, θορυβώδεις πόλεις, έναστρους ουρανούς και πλούσια παλάτια!

Καθισμένοι σε μαξιλάρια οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους παρακολουθούν μια ταλαντούχα χορεύτρια – performer και έναν ιδιαίτερα πολύπλευρο μουσικό κρουστών που δημιουργεί μουσική παίζοντας ποικίλα όργανα από όλο τον κόσμο, αλλά και καθημερινά αντικείμενα, και συμμετέχουν ενεργά τραγουδώντας, χτυπώντας καμπάνες, δημιουργώντας τον άνεμο και ό,τι άλλο χρειάζεται ώστε να βοηθήσουν την βασίλισσα στο ταξίδι της για την αναζήτηση της πραγματικής ευτυχίας.

Θα καταφέρει η Βασίλισσα να βρει την ευτυχία;
Μάθετε την απάντηση κάθε Κυριακή στην ευρύχωρη αίθουσα "Πολυχώρος" της Μουσικής Βιβλιοθήκης "Λίλιαν Βουδούρη". Οι θέσεις κάθε οικογένειας απέχουν 2 μέτρα από τις θέσεις των δίπλα οικογενειών και όλες οι θέσεις απολυμαίνονται και η αίθουσα αερίζεται επαρκώς πριν από κάθε παράσταση.

Η «Βασίλισσα των Πάντων» είναι η τρίτη θεατρική συνεργασία του Λάμπρου Φισφή και της Σάρας Τοσκάνο,  που τα τελευταία 5 χρόνια ασχολούνται με το βρεφικό θέατρο. Είναι οι co-creators & παραγωγοί της θεατρικής παράστασης «Θα βγω απ’το Αυγό», η οποία γνώρισε και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία καθώς βαδίζει στην έκτη της σεζόν αποτελώντας τη μακροβιότερη βρεφική παράσταση της Αθήνας, καθώς και της μουσικοχορευτικής παράστασης κλασικής μουσικης́ για μωρά «Μουσικής Εποχές», που παρουσιάστηκε στο Θέατρο Βέμπο. 

Συντελεστές/Συμμετέχουν: 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ / ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ
Σάρα Τοσκάνο

ΜΟΥΣΙΚΟΣ
Σόλης Μπαρκί

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
Στέφανος Τορπόγλου

ΑΦΗΓΗΤΗΣ
Λάμπρος Φισφής

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ / ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
Χριστίνα Κωστέα

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΥ / ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΥ
Ρενάτα Γκίκα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ /ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΙΑ
Απόστολος Ζυγούρης

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΦΙΣΑΣ / ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ
Μυρτώ Δεληβοριά

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ
Λάμπρος Φισφής

Με τη Σάρα Τοσκάνο και τον Σόλη Μπαρκί

Διάρκεια: 
45 Λεπτά
Χώρος: 
Αίθουσα Γιάννης Μαρίνος (Πρώην Πολυχώρος)
Πληροφορίες: 

O Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής, έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων εφαρμόζει σε όλους τους χώρους του τα ισχύοντα μέτρα πρόληψης για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού και ανακοινώνει ότι οι κλειστές του αίθουσες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών λειτουργούν ως αμιγείς χώροι μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες.

Διαβάστε προσεκτικά τους όρους αγοράς των εισιτηρίων για να ενημερωθείτε έγκαιρα για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την προσέλευσή σας στις εκδηλώσεις.

Μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του COVID-19 στις εκδηλώσεις

Εκδοτήρια
Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Δε-Πα 9:00 – 17:00, Σα 10:00 – 14:00

Τηλεφωνικά 210 72 34 567
Πληροφορίες την ημέρα της παράστασης στο 210 72 82 554

www.ticketservices.gr

Κόστος: 
€ 18 ενιαίο (1 συνοδός με 1 παιδί) € 26 ενιαίο (1 συνοδός με 2 παιδιά) € 10 (επιπλέον συνοδός)
Έναρξη προπώλησης: 
Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
Χορηγοί επικοινωνίας: